Bara en vecka kvar!

På söndag nästa vecka (9/10) stänger vi förbokningarna!

Glöm alltså inte:

  • Bara en vecka kvar att beställa på!
  • Vi kommer bara att trycka förbeställda OCH betalade exemplar
  • Enda sättet att få tag i ett exemplar är att förbeställa (OCH betala!)

Vad händer efter förbeställningen?
När vi har stängt förbeställningarna så kommer vi att räkna ihop antalet beställa exemplar för att kunna få fram ett slutpris (det är ju självkostnadspris).

Vi kommer sedan att skicka ut betalningsanmodningar till er som förbeställt. Räkna med att dessa kommer ut måndagen den 10/10 eller tisdagen den 11/10.

Betalningsanmodan kommer att skickas per mejl och innehålla information om antal exemplar du beställt och hur du betalar. Om du inte redan gjort det, kolla i din spamkorg efter mejl från news@ttrs.se och markera den som en betrodd adress – så missar du inget av våra utskick.

Betalningsperioden kommer att sträcka sig till söndagen den 23/10. Betalning kommer företrädesvis att ske med Swish – men andra möjligheter kan komma att erbjudas. Direkt när vi stängt betalningsperioden kommer vi att lägga beställningen och sedan håller vi tummarna att fabriken kan leverera så fort som möjligt.

OBS! Betalar du inte så kommer du inte att få något exemplar. Vi kommer så klart att dessutom skriva på facebook och troligen att skicka en påminnelse. Men kom ihåg – vi gör detta ideellt och har tyvärr inte all tid i världen att lägga på detta. Så snälla, hjälp oss komma i mål snabbt genom att hålla ögonen öppna för information om betalningen!

Hur många exemplar jag beställt?
Vi skickade ut ett mail till alla som hade beställt innan ca kl 18.00 söndagen den 25/9 för kontroll av antal beställda exemplar. Detta eftersom vi tidigare hade en formulering i beställningen som kunde vara förvirrande. Vi har besvarat att frågor som inkommit efter detta – MEN vi är rätt säkra på att alla inte uppmärksammade mejlet och ber alla kontrollera igen!

Har du inte fått detta mail? Eller du nu hittar det och det inte verkar helt rätt. Eller inser du att du beställt för få exemplar? Kontakta oss genom att öppna ett ärende på https://ttrs.freshdesk.com/ (Submit a ticket) eller maila till support@ttrs.freshdesk.com

När du öppnar ett ärende eller mailar oss på den adressen så får du först ett kvitto och sedan kommer du får svar på mejl – så håll koll på detta, även spamboxen där en del mejltjänster verkar vilja sortera in oss ibland. Det viktiga är att du kommer att få svar – men du MÅSTE hålla lite koll – så att allting blir rätt i slutändan.

Efter leverans?
Efter leveransen kommer så klart utlämningen.

Planen just nu är att erbjuda upphämtning på utsatta tider under kanske 2 veckors tid (4-6 tider totalt?, vissa datumsatta kvällar och helger) på central plats i Lund.

Det kommer även att finnas möjlighet att anmäla att annan person skall hämta ut just ditt exemplar.

Mer information om detta kommer när det är dags för uthämtning!

I facebook-gruppen finns det personer som erbjuder assistans med att skicka spelen också.

Live-stream med Dead By Dice
I morgon, söndag 2/10, gör Dead By Dice en livestream om och med oss! Fritt fram att ställa frågor! Mer info finns i Facebook-eventet här och går även att titta på Youtube.

Ännu inte förbokat?
Förbeställningen är som sagt öppen till den 9/10 men ju förr vi kommer upp i stora mängder desto bättre!

Det preliminära priset är just nu endast 250 kr per exemplar!

2 comments

  1. Jag är intresserad och vill köpa spel om något finns över eller om ni gör ny beställning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *