Ladda ner

English: On this page you will find all the files needed to play Tåg till Rydsgård and Øresund Runt, so long as you have a full version of Ticket to Ride available to use it’s train sets and train cards. Please let us know if you have any questions or issues with the files. The tickets are in Swedish, but we think the essential information is universally understandable. The rules file contains the rules in both Swedish and English.

Svenska: Här kan du nu äntligen ladda ner Tåg till Rydsgård för att själv kunna skriva ut och spela! Om du har frågor eller synpunkter blir vi jätteglada om du hör av dig. Om du testar Tåg till Rydsgård får du gärna dokumentera med taggen #tagtillrydsgard på Instagram eller motsvarande, så hittar vi dig.

Tänk på att biljetterna är uppdelade i två filer, en för bak- och en för framsidan.

Kontakta oss om du har önskemål om alternativa filformat eller liknande. Filerna här kommer att hållas uppdaterade om ändringar tillkommer. För att spara lite på papper så är Rydsgård-biljetterna här nerskalade till standardstorleken 57*89 mm. I den tryckta versionen av Tåg till Rydsgård är biljetterna i urtjusig tarotstorlek (70*120 mm). Det går bra att använda tågkort från vilket fullständigt Ticket to Ride som helst. Färgerna är något justerade för att anpassas till Skånetrafikens färgskala, men symbolerna är desamma som i Ticket to Ride om du någon gång blir osäker.

Uppdatering 240501: För dig som äger något av spelen i Anniversary Edition så har vi tagit fram varianter av både Tåg till Rydsgård och Øresund Runt i samma skala. Du laddar ner dem som PDF:er här nedan och skriver ut på samma sätt som du gjort med brädena i övrigt. Tåg till Rydsgård är i den här versionen 911 x 666 mm stort och Øresund Runt mäter 654 x 899 mm.

Uppdatering 230107: Baksidorna till biljetterna är nu anpassade för att skrivas ut på baksidan av biljettfilen. De är 5 % större, för att kompensera för eventuella skiftningar av pappret i skrivaren. Om du föredrar att skriva ut baksidorna i exakt rätt storlek på separat papper kan du använda den gamla filen här. Det finns även en ny version med väsentligt lägre färgmättnad längst ner bland Rydsgårdfilerna.

Uppdatering 230111: Brädet finns nu även tillgängligt som en 8-sidig A4-fil nedan. Kom ihåg att skriva ut i 100 % storlek och att stänga av dubbelsidig utskrift.

Filer för Tåg till Rydsgård

Øresund Runt