Klart till 10-årsjubileet?

Ja nu har det snart gått 10 år sedan Magnus fick idén att göra en skånsk karta till Ticket to Ride. Då är det väl verkligen på tiden att vi faktiskt visar upp resultatet?

Jodå, det tycker vi med! Det är vår intention att Tåg till Rydsgård, Skåne ska finnas tillgängligt för dig som vill testa i år. Redan sedan tidigare finns en prototyp på plats på Spelskolan Lund men nu har vi även offertförfrågningar ute till tryckerier så att det kan bli dags att samla in intresse för en fysisk upplaga! Självklart kommer alla filer även finnas tillgängliga för nerladdning här på ttrs.se utan kostnad.

Vår projektgrupp har nyligen också fått en mycket välbehövlig förstärkning av Peter Svärd från Svärd Bläck & Magi. Här bifogar vi en liten teaserskiss på en detalj från boxens omslag.

Glöm inte att tipsa dina Ticket to Ride-intresserade vänner att göra oss sällskap i Facebook-gruppen så att ingen missar tillfället att få köra tåg genom Sveriges vackraste landsände!

Förhandsbokningen har nu öppnat. Läs mer här!

2 comments

    1. Hej Göran, vad kul att du är intresserad! Beställa kan du göra sedan ett par dagar. Klicka på knappen på webbplatsens förstasida så kommer du till beställningsformuläret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *